Bekijk de uitzending van Op1: Ernst Kuipers, Joost Vullings en meer terug

Di 23 februari 2021 | 22:40 Op1: Ernst Kuipers, Joost Vullings en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Ernst Kuipers, Joost Vullings en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Ernst Kuipers, Joost Vullings en meer gemist.

Op1: Ernst Kuipers, Joost Vullings en meer

Datum
Di 23 februari 2021
Tijd
22:40 tot 23:45
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Presentatie
Tijs van den Brink, Giovanca Ostiana
Deel-url
gids.tv/25914781

Onderwerpen van deze uitzending

Ernst Kuipers, Joost Vullings & Anne Wensing over de persconferentie van Rutte en De Jonge
Vanavond om 19:00 uur geven demissionair premier Rutte en minister Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie. Verwacht wordt dat vanaf volgende week de contactberoepen weer aan de slag kunnen, winkeliers iets meer ruimte krijgen en dat middelbare scholen en mbo’s gedeeltelijk open gaan. De avondklok blijft voorlopig nog wel van kracht. Vanavond bij Op1 bespreken we de persconferentie met voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers, politiek verslaggever van EenVandaag Joost Vullings en viroloog Anne Wensing.

Catherine Keyl vertelt in haar boek ‘Oorlogsvader’ over de zoektocht naar haar vader
Journalist en presentatrice Catherine Keyl werd vlak na de Tweede Wereldoorlog geboren. Haar vader had in het concentratiekamp Sachsenhausen gezeten en liep daar een zwaar trauma op. Iets wat Catherine tekende voor het leven. Nu, ruim 75 jaar na de oorlog, heeft ze er een boek over geschreven. In ‘Oorlogsvader’ vertelt ze over de zoektocht naar haar vader en blikt ze terug op haar jeugd. Vanavond is Catherine te gast bij Op1.

Edwin Boogaerts en Jacco Vonhof over het gebrek van versoepelingen voor ondernemers
Edwin Boogaerts vindt de versoepelingen niet ver genoeg gaan. Hij is samen met zijn broer eigenaar van twee kledingwinkels in Winterswijk en Eibergen en wil zijn winkels volgende week sowieso heropenen. Voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland Jacco Vonhof heeft daar begrip voor. Vanavond zijn beide te gast bij Op1.

Op1: Ernst Kuipers, Joost Vullings en meer op tv

.