Bekijk de uitzending van Op1: Arjen Lubach, Lilianne Ploumen en meer terug

Za 6 februari 2021 | 05:40 Op1: Arjen Lubach, Lilianne Ploumen en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Arjen Lubach, Lilianne Ploumen en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Arjen Lubach, Lilianne Ploumen en meer gemist.

Op1: Arjen Lubach, Lilianne Ploumen en meer

Datum
Za 6 februari 2021
Tijd
05:40 tot 06:35
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Astrid Joosten, Paul de Leeuw
Deel-url
gids.tv/25804784

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Zondagavond start Arjen Lubach met het laatste seizoen van Zondag met Lubach
Zondagavond start het laatste seizoen van Zondag met Lubach. Het satirische programma begon in 2014 met bescheiden kijkcijfers, maar groeide in de jaren daarna uit tot een prijzenpakker (Nipkow, Televizierring), een kijkcijferkanon en een zeer invloedrijke factor; maatschappelijke kwesties gingen schuiven als ZML er aandacht aan gaf. Arjen Lubach vertelt vanavond over de plannen voor het nieuwe seizoen.

Lilianne Ploumen en Sander Schimmelpenninck over de loonkloof tussen mannen en vrouwen
Lilianne Ploumen wil met haar initiatiefwet een einde maken aan de loonkloof tussen mannen en vrouwen. Volgens Sander Schimmelpenninck gaat die wet alleen niet helpen, vrouwen moeten ook zélf hun handen uit de mouwen steken. Vanavond bij Op1 vertellen Lilianne Ploumen en Sander Schimmelpenninck hoe wat hen betreft de loonkloof tussen mannen en vrouwen gedicht kan worden.

Helga van Leur, Hein Pieper, Marjolein Padmos en Joep Stassen over de komende bijzondere weersomstandigheden
De komende dagen kunnen we veel bijzondere weeromstandigheden verwachten. Zo gaat het flink sneeuwen en vriezen. Ook staat het water in de rivieren bijzonder hoog. Vanavond bij Op1 praat Helga van Leur ons bij. Openwaterzwemmers Marjolein Padmoes en Joep Stassen genieten van extreme weersomstandigheden en vertellen vanavond wat er zo mooi is aan deze steeds populairdere sport.

IC-hoofd Armand Girbes vindt dat er minder coronapatiënten op de IC toegelaten moeten worden
Volgens IC-hoofd Armand Girbes voelt Covid als een koekoeksjong: steeds wijden we alle zorg aan deze ene ziekte, terwijl de andere zieken uit het nest worden geduwd. En daar moeten we het over hebben, zowel in de zorg als in de politiek. Vanavond bij Op1 vertelt Girbes waarom wat hem betreft minder coronapatiënten op de IC’s toegelaten moeten worden.

Op1: Arjen Lubach, Lilianne Ploumen en meer op tv

.