Bekijk de uitzending van Op1: Albert Verlinde, Ron Blaauw en meer terug

Do 4 februari 2021 | 22:20 Op1: Albert Verlinde, Ron Blaauw en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Albert Verlinde, Ron Blaauw en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Albert Verlinde, Ron Blaauw en meer gemist.

Op1: Albert Verlinde, Ron Blaauw en meer

Datum
Do 4 februari 2021
Tijd
22:20 tot 23:25
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Welmoed Sijtsma, Jort Kelder
Deel-url
gids.tv/25804305

Onderwerpen van deze uitzending

Albert Verlinde over zijn eerste ervaringen in de politiek
Afgelopen december besloot Albert Verlinde te stoppen als directeur van het grootste musicalproductiebedrijf van Nederland, om zich op de politiek te richten. In januari werd hij namelijk beëdigd als raadslid voor de VVD in Vught. Waar hij eerst grote musicals als Edith Piaf en Tina Turner de Musical produceerde, maakt hij zich nu druk om Theater de Speeldoos en de toekomst van de N65. Vanavond bij Op1 vertelt hij over zijn eerste ervaringen in de gemeenteraad.

Erik van Loo en Ron Blaauw laten mensen thuis sterrenmaaltijden koken
Al sinds halverwege oktober moet de horeca haar deuren gesloten houden. Nu afgelopen dinsdag bekend is gemaakt dat de lockdown met een maand wordt verlengd, komt daar voorlopig geen verandering in. Dat betekent echter niet dat Michelinsterren winnende chefs Ron Blaauw en Erik van Loo stil zitten. Samen met een aantal andere koks zorgen ze ervoor dat mensen thuis hun topgerechten kunnen maken. Vanavond bij Op1 vertellen de chefs hoe iedereen straks de lekkerste maaltijden op tafel kan zetten.

Michel Perridon en Yves Gijrath zien de economie instorten door de coronamaatregelen
Volgens topondernemers Yves Gijrath en Michel Perridon koersen we af op het failliet van de BV Nederland. Ze vinden het onbegrijpelijk dat er in de strijd tegen corona niet veel meer wordt gedaan met de Nederlandse ondernemersgeest. Vanavond bij Op1 vertellen ze wat er volgens hen moet veranderen.

Marc Kaptein denkt dat we na de zomer groepsimmuniteit bereiken
Medisch Directeur van Pfizer Marc Kaptein denkt dat we in het derde kwartaal van dit jaar al groepsimmuniteit bereiken. Nog even doorbijten, maar dan kunnen we na de zomer weer normaal doen. Vanavond bij Op1 vertelt Kaptein waarom hij denkt dat we dan van de ellende af zijn.

Op1: Albert Verlinde, Ron Blaauw en meer op tv

.