Bekijk de uitzending van Op1: Saskia Belleman, Ernst Kuipers en meer terug

Di 2 februari 2021 | 22:25 Op1: Saskia Belleman, Ernst Kuipers en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Saskia Belleman, Ernst Kuipers en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Saskia Belleman, Ernst Kuipers en meer gemist.

Op1: Saskia Belleman, Ernst Kuipers en meer

Datum
Di 2 februari 2021
Tijd
22:25 tot 23:30
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Giovanca Ostiana, Tijs van den Brink
Deel-url
gids.tv/25802728

Onderwerpen van deze uitzending

Saskia Belleman, Jan Vlug en Chris van Dam in debat over het taakstrafverbod voor geweldplegers tegen hulpverleners
Er kan straks geen taakstraf meer worden opgelegd bij geweld tegen hulpverleners en politieagenten, maar rechters moeten deze geweldplegers voortaan altijd een celstraf opleggen. Dat besloot vandaag een Kamermeerderheid. CDA-Kamerlid Chris van Dam, advocaat Jan Vlug en rechtbankverslaggever Saskia Belleman van de Telegraaf gaan er vanavond bij Op1 over in debat.

Ernst Kuipers, Xander van der Wulp en Andreas Voss reageren op de persconferentie over de coronamaatregelen
Vanavond om 19.00 uur is er weer een nieuwe persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronamaatregelen. Hoe lang zitten we nog vast aan de strenge maatregelen? Te gast zijn Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, politiek verslaggever Xander van der Wulp van de NOS en arts-microbioloog en OMT-lid Andreas Voss.

Isabella Wijnberg over haar bestaan als non én advocaat
Ze is de enige non op de Amsterdamse Zuidas: Isabella Wijnberg werkt daar als advocaat bij een groot kantoor en draagt op haar borst een houten kruisje. Want een paar maanden geleden werd ze officieel ingewijd en nu woont ze in de pastorie van De Papegaai, een oude schuilkerk midden in de Kalverstraat. Hoe weet zij deze ogenschijnlijk tegenstrijdige werelden met elkaar te combineren? Dat vertelt Isabella vanavond bij Op1.

Kapper van het Binnenhof Ap Israël over de coupes van onze politici
Kapper Ap Israël knipt normaal gesproken heel veel politici op het Haagse Binnenhof, maar Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn net als wij allemaal al een paar weken niet meer bijgeknipt. Kapper Ap schuift vanavond aan bij Op1 en vertelt over de meest opvallende coronakapsels van politiek Den Haag.

Op1: Saskia Belleman, Ernst Kuipers en meer op tv

.