Bekijk de uitzending van Op1 terug

Ma 1 februari 2021 | 15:40 Op1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1 gemist? Bekijk hier naar Op1 gemist.

Op1

Datum
Ma 1 februari 2021
Tijd
15:40 tot 16:35
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Talitha Muusse, Sven Kockelmann
Twitter hashtag
#op1
Deel-url
gids.tv/25796306

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Lilian Marijnissen over de plannen van de SP
Haar partij stuurde het kabinet naar huis en roept al jaren dat de marktwerking in de zorg een slecht idee is. Toch weet de partij van Lilian Marijnissen daar nog niet van te profiteren in de peilingen. Vanavond bij Op1 vertelt de lijsttrekker van de socialistische partij hoe zij gaat proberen om daar verandering in te brengen.

Defano Holwijn houdt jongeren van de straat met online show en ontdekt in Savio nieuw raptalent
Influencer Defano Holwijn houdt jongeren van de straat met zijn online show FC Avondklok. Iedere avond maakt hij voor zijn ruim 300.000 volgers een eigen live talkshow waarin hij met zowel beroemdheden spreekt, als met jongeren uit zijn eigen buurt. Zo sprak hij deze week met de tienjarige Savio, die een groot raptalent blijkt te zijn. Vanavond bij Op1 vertellen Defano Holwijn en Savio over deze bijzondere show.

Amer Alomari vertaalt coronanieuws voor de Arabischtalige gemeenschap
Waar Nederlanders met smart op de persconferenties van Mark Rutte wachten om over de laatste coronamaatregelen bijgepraat te worden, wachten Arabische nieuwkomers op Amer Alomari. Vanavond bij Op1 vertelt de van oorsprong Syrische Alomari, waarom het zijn persoonlijke missie is om Arabisch sprekenden in Nederland op de hoogte te houden van het laatste coronanieuws.

Op1 op tv

.