Bekijk de uitzending van Op1: Simone Kleinsma, Jörgen Raymann en meer terug

Za 30 januari 2021 | 11:00 Op1: Simone Kleinsma, Jörgen Raymann en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Simone Kleinsma, Jörgen Raymann en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Simone Kleinsma, Jörgen Raymann en meer gemist.

Op1: Simone Kleinsma, Jörgen Raymann en meer

Datum
Za 30 januari 2021
Tijd
11:00 tot 11:55
Zender
NPO 1 extra
Genre
Informatief
Acteurs
Astrid Joosten, Paul de Leeuw
Deel-url
gids.tv/25783257

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Simone Kleinsma en Jörgen Raymann over hun Verborgen Verleden
Morgen wordt de honderdste aflevering van ‘Verborgen Verleden’ uitgezonden. Het onvolprezen programma, waarin Bekende Nederlanders in hun familiegeschiedenis duiken, loopt inmiddels al veertien seizoenen. We praten erover met zangeres/actrice Simone Kleinsma, die de eer heeft om de hoofdpersoon te zijn in de honderdste aflevering. En comedian Jörgen Raymann schuift aan. Ook hij onderzocht zijn familiebanden in het programma en deed uiterst verrassende ontdekkingen.

Halina Reijn over haar bekroonde tv-serie Red Light
Vanavond is Halina Reijn te gast om te praten over de langverwachte televisieserie Red Light. Ze speelt niet alleen één van de hoofdrollen, maar is ook regisseur. Ze won al twee Gouden Kalveren als actrice én regisseur en ook op het internationale televisiefestival in Cannes viel ze dubbel in de prijzen. Nu is ze gestopt met acteren om zich volledig te richten op produceren en regisseren. Vanavond vertelt ze er alles over bij Op1!

Jongerenwerkers Nurettin Eren en Mehmet Yildirim over hun werk sinds de invoering van de avondklok
Nurettin Eren en Mehmet Yildirim zijn jongerenwerkers in de Utrechtse wijk Overvecht, die niet altijd bekend staat om de serene rust die er heerst. Desondanks wisten ze daar afgelopen week geweld en plunderingen te voorkomen, terwijl op plaatsen door heel Nederland de rellen uitbraken. Hoe hebben de jongerenwerkers de jeugd binnen weten te houden sinds de invoering van de avondklok?

Marjolein van Egmond met goed nieuws over het vaccin van Janssen uit Leiden
Hoopvol nieuws over het vaccin van farmaceut Janssen uit Leiden: één prik biedt 66 procent bescherming tegen het coronavirus, meldt het moederbedrijf Johnson & Johnson vandaag op basis van proeven. Het percentage is wel flink lager dan bij de goedgekeurde vaccins van Pfizer en Moderna, die ongeveer 90 procent bescherming bieden. Hoe dat precies zit bespreken we met immunoloog Marjolein van Egmond van het Amsterdam UMC.

Op1: Simone Kleinsma, Jörgen Raymann en meer op tv

.