Bekijk de uitzending van Op1: Henk Krol, Xander van der Wulp en meer terug

Ma 25 januari 2021 | 23:45 Op1: Henk Krol, Xander van der Wulp en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Henk Krol, Xander van der Wulp en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Henk Krol, Xander van der Wulp en meer gemist.

Op1: Henk Krol, Xander van der Wulp en meer

Datum
Ma 25 januari 2021
Tijd
23:45 tot 00:45
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Hugo Logtenberg, Sophie Hilbrand
Deel-url
gids.tv/25758026

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Moeten de verkiezingen worden uitgesteld?
Op 17 maart staan alweer de Tweede Kamerverkiezingen voor de deur, maar komen die niet te snel? Dat onderzocht Peter Kanne, onderzoeksadviseur bij I&O Research. Politiek verslaggever Xander van der Wulp van de NOS peilde de meningen in politiek Den Haag. Henk Krol, lijsttrekker van Lijst Henk Krol, is in ieder geval voor uitstel. Zij zijn vanavond te gast bij Op1.

Femke Halsema en Gerrit van de Kamp over opnieuw een onrustige avond in verschillende Nederlandse steden
Sinds het invoeren van de avondklok is het ’s avonds na negen uur onrustig in veel Nederlandse steden. Gisteren liep het onder meer op het Amsterdamse Museumplein flink uit de hand. Te gast is Femke Halsema, burgemeester van de hoofdstad. Hoe zag haar dag eruit vandaag en hoe kijkt zij terug op de gebeurtenissen van gisteren? En ook Gerrit van de Kamp, voorzitter Politievakbond ACP, schuift aan om te praten over het huidige geweld tegen de politie in verschillende steden.

Vader en dochter Rudi en Vanessa Lubbers over de biografie van het turbulente leven van de bokslegende
Voor het eerst doet bokslegende Rudi Lubbers zijn hele levensverhaal in de biografie ‘De man die bleef staan’. 25 jaar lang was hij ongeslagen Nederlands kampioen. Zijn hoogtepunt was die dag in 1973 toen miljoenen tv-kijkers zagen hoe hij twaalf rondes overeind bleef tegenover Muhammad Ali, de beste bokser ooit. Maar daarna kwam het leven van Rudi in een neerwaartse spiraal terecht. Hoe kon zo’n groot bokstalent zo hard afglijden? Vanavond zijn Rudi Lubbers en zijn dochter Vanessa te gast bij Op1.

Feike Sijbesma en Helga van Leur over de klimaattop
Vandaag en morgen vindt in Nederland een internationale klimaattop plaats, de Climate Adaptation Summit 2021. Het doel van deze online klimaattop is het vinden van oplossingen voor problemen die klimaatverandering veroorzaken, zoals bijvoorbeeld extreme buien, droogte en een stijgende zeespiegel. Wat is er nog mogelijk na de geldverslindende coronacrisis en wat moet er nu als eerste gaan gebeuren? Daarover praten we met oud-topman van chemiebedrijf DSM Feike Sijbesma en met meteoroloog Helga van Leur.

Op1: Henk Krol, Xander van der Wulp en meer op tv

.