Bekijk de uitzending van Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer terug

Zo 24 januari 2021 | 22:00 Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer gemist.

Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer

Datum
Zo 24 januari 2021
Tijd
22:00 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Talitha Muusse, Sven Kockelmann
Deel-url
gids.tv/25752754

Onderwerpen van deze uitzending

Eppo van Nispen tot Sevenaer laat zien dat iedere crisis ook iets moois voortbrengt
Nu de avondklok is ingegaan en Nederland de zoveelste zware coronamaatregel is opgelegd, zitten we verplicht lange avonden aan huis gekluisterd. Om deze tijd door te komen, kunnen we wel wat houvast gebruiken. Daarom dook Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, zijn archief in op zoek naar beelden om hoop uit te putten. Vanavond bij Op1 laat hij zien wat hij gevonden heeft.

Michiel Witteveen vindt dat de overheidssteun niet voldoende is voor grote bedrijven
Michiel Witteveen, CEO van onder andere Blokker is boos. Zijn bedrijf had het al zwaar en moet de deuren gesloten houden. Volgens Witteveen is de overheidssteun die Blokker ontvangt te karig om al zijn winkels in de lucht te houden. Vanavond bij Op1 vertelt hij waarom hij vindt dat het de steun niet voldoende is voor grote bedrijven.

Amer Alomari houdt Arabisch sprekenden op de hoogte van het laatste coronanieuws
Waar Nederlanders met smart wachten op de persconferenties van Mark Rutte om over de laatste coronamaatregelen bijgepraat te worden, wachten Arabische nieuwkomers op Amer Alomari. Vanavond bij Op1 vertelt de van oorsprong Syrische Alomari waarom het zijn persoonlijke missie is om Arabisch sprekenden in Nederland op de hoogte te houden van het laatste coronanieuws.

Op1: Eppo van Nispen tot Sevenaer en meer op tv

.