Bekijk de uitzending van Op1: Sybrand Buma over avondklok en meer terug

Vr 22 januari 2021 | 11:00 Op1: Sybrand Buma over avondklok en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Sybrand Buma over avondklok en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Sybrand Buma over avondklok en meer gemist.

Op1: Sybrand Buma over avondklok en meer

Datum
Vr 22 januari 2021
Tijd
11:00 tot 11:55
Zender
NPO 1 extra
Genre
Informatief
Acteurs
Willemijn Veenhoven, Sophie Hilbrand, Paul de Leeuw, Charles Groenhuijsen, Jort Kelder, Astrid Joosten, Tijs van den Brink, Carrie ten Napel, Erik Dijkstra, Welmoed Sijtsma, Giovanca Ostiana, Hugo Logtenberg
Deel-url
gids.tv/25739933

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Marloes Lemsom, Jet Bussemaker, Sybrand Buma en korpschef Henk van Essen over de avondklok
Vanaf zaterdagavond negen uur moeten we binnenblijven. De avondklok is vandaag door een tegenstribbelende Tweede Kamer aangenomen. Vanavond bij Op1 bespreken we het draagvlak en de handhaving van de ingrijpende maatregel met korpschef van de nationale politie Henk van Essen, burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma, politiek verslaggever EenVandaag Marloes Lemson en Jet Bussemaker, voorzitter Raad van Volksgezondheid en Samenleving.

Pieter Elbers over de uitzondering die hij wil voor luchtvaartpersoneel
Als het aan president-directeur van KLM Pieter Elbers ligt, krijgt luchtvaartpersoneel een uitzondering als het gaat om het overleggen van een negatieve coronatest voor terugkeer naar Nederland. Gebeurt dit niet? Dan stopt de luchtvaartmaatschappij met intercontinentale vluchten. Vanavond bij Op1 vertelt Elbers waarom.

Wouter Koolmees over een nieuw steunpakket voor ondernemers
De overheid trekt opnieuw miljarden uit om de economie te stutten. Het bestaande steunpakket wordt uitgebreid, ook voor startende ondernemers. Vanavond bij Op1 Demissionair minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees over deze nieuwe miljardeninjectie.

Op1: Sybrand Buma over avondklok en meer op tv

.