Bekijk de uitzending van Op1: Joost Vullings, Jan Slagter en meer terug

Wo 20 januari 2021 | 22:30 Op1: Joost Vullings, Jan Slagter en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Joost Vullings, Jan Slagter en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Joost Vullings, Jan Slagter en meer gemist.

Op1: Joost Vullings, Jan Slagter en meer

Datum
Wo 20 januari 2021
Tijd
22:30 tot 23:30
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen
Deel-url
gids.tv/25732227

Onderwerpen van deze uitzending

Kabinet wil avondklok: Joost Vullings, Andreas Voss en Jan Slagter over de persconferentie van Rutte en De Jonge
Als de Tweede Kamer ermee instemt, komt er wat het kabinet betreft een avondklok. Die zou zaterdag- of zondagavond moeten ingaan en loopt dan van 20.30 uur in de avond tot 04.30 uur in de ochtend. Dat hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge vanmiddag bekendgemaakt tijdens de extra persconferentie. We praten erover met politiek commentator bij EenVandaag Joost Vullings en arts-microbioloog en OMT-lid Andreas Voss. En ook Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, schuift aan om te praten over de groeiende eenzaamheid onder ouderen.

Maarten van Rossem, Laila Frank en Kirsten Verdel over de sobere inauguratie van Joe Biden
Joe Biden werd vandaag beëdigd als 46e president van de Verenigde Staten. Gaat de man, die al een halve eeuw meedraait in de Amerikaanse politiek, het verschil maken? We praten erover met historicus Maarten van Rossem, Amerika-journalist Laila Frank en Amerikakenner Kirsten Verdel.

Marc Kaptein van Pfizer over de effectiviteit van het vaccin tegen de nieuwe virusvarianten
Het blijft een verhit onderwerp van discussie. Hoe effectief zijn de vaccins tegen al die nieuwe varianten van het virus? En is de tweede prik uitstellen met een aantal weken wel verstandig? We vragen het Marc Kaptein, directeur van Pfizer Nederland.

Op1: Joost Vullings, Jan Slagter en meer op tv

.