Bekijk de uitzending van Op1: Farid Azarkan, John Jorritsma en meer terug

Ma 30 november 2020 | 22:25 Op1: Farid Azarkan, John Jorritsma en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Farid Azarkan, John Jorritsma en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Farid Azarkan, John Jorritsma en meer gemist.

Op1: Farid Azarkan, John Jorritsma en meer

Datum
Ma 30 november 2020
Tijd
22:25 tot 23:25
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Hugo Logtenberg, Sophie Hilbrand
Deel-url
gids.tv/25463061

Onderwerpen van deze uitzending

Lijsttrekker van DENK Farid Azarkan over het verkiezingsprogramma van de partij
Lijsttrekker van DENK Farid Azarkan vertelt vanavond bij Op1 over het verkiezingsprogramma van de partij. Vandaag maakt DENK het programma ‘Denk anders’ bekend met daarin voorstellen als racistenlokkers en een diversiteitsquota voor bedrijven. De partij van Azarkan wil met deze voorstellen definitief een einde maken aan racisme en discriminatie.

Burgemeester Eindhoven John Jorritsma en hoogleraar gezondheidscommunicatie Bas van den Putte over ons gedrag tijdens de pandemie
Dit weekend werd het in veel steden vanwege de Black Friday-kortingen veel te druk. Ook was er op verschillende plekken overlast door vuurwerk afstekende jongeren. Vanavond bij Op1 burgemeester van Eindhoven John Jorritsma en hoogleraar gezondheidscommunicatie Bas van den Putte over ons gedrag tijdens deze pandemie.

Bestuursvoorzitter Philips Frans van Houten geeft zijn visie over de toekomst van Nederland
Bestuursvoorzitter van Phillips Frans van Houten geeft vandaag de EW Economie-lezing in het Amsterdamse cultuurhuis Felix Meritis waarin hij zijn visie op Nederland geeft. Hij spreekt onder meer over de noodzaak van concurrentiekracht in ons land. Vanavond bij Op1 vertelt Frans van Houten waarom wat hem betreft innoveren het kernwoord voor de toekomst is.

Karin Bloemen en Tatum Dagelet begeleiden tienermoeders Nikita en Sanne bij hun zwangerschap
In een nieuw seizoen van de populaire serie ‘Vier handen op één buik’ begeleiden cabaretière Karin Bloemen en actrice Tatum Dagelet tienermoeders bij hun zwangerschap. Vanavond bij Op1 vertellen Karin en Tatum hoe zij tienermoeders Nikita en Sanne hebben kunnen helpen tijdens deze spannende maanden en delen de jonge moeders hoe zij de begeleiding van deze bekende Nederlanders hebben ervaren.

Op1: Farid Azarkan, John Jorritsma en meer op tv

.