Bekijk de uitzending van Op1: Jean-Luc Murk, Joost Vullings en meer terug

Ma 23 november 2020 | 22:25 Op1: Jean-Luc Murk, Joost Vullings en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Jean-Luc Murk, Joost Vullings en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Jean-Luc Murk, Joost Vullings en meer gemist.

Op1: Jean-Luc Murk, Joost Vullings en meer

Datum
Ma 23 november 2020
Tijd
22:25 tot 23:25
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Hugo Logtenberg, Sophie Hilbrand
Deel-url
gids.tv/25424613

Onderwerpen van deze uitzending

Arts-microbioloog Jean-Luc Murk en gezondheidseconoom Xander Koolman over de hoge besmettingsaantallen
Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen is toegenomen. Volgens voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers zijn het aantal coronabesmettingen nog veel te hoog om aan versoepelingen te denken. Ook voor Rutte reden tot zorgen. Ondertussen zeggen verschillende landen in december al te gaan vaccineren. Wanneer zijn wij aan de beurt? We bespreken het met arts-microbioloog Jean-Luc Murk en gezondheidseconoom Xander Koolman.

Harm Ede Botje en Joost Vullings over het vertrek van Thierry Baudet als lijsttrekker bij Forum voor Democratie
Thierry Baudet trekt zich terug als leider van Forum voor Democratie en wil ook geen lijsttrekker meer zijn voor de verkiezingen in maart. Schrijver van het boek ‘’Mijn mening, zijn feiten’’ Harm Ede Botje en politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings bespreken vanavond bij Op1 het vertrek van Thierry Baudet bij de partij.

Nellie Benner en Imad Hadar over rouwen op jonge leeftijd
Presentatrice Nellie Benner is 28 jaar als haar moeder overlijdt. Het verdriet is groot en het lijkt er voor haar op alsof iedereen weet hoe ze moet rouwen. In de documentaire ‘Ik Rouw van Jou’ onderzoekt Nellie Benner de tegenstrijdigheden van het verliezen van een ouder op jonge leeftijd. In de documentaire spreekt ze onder anderen de jonge kickbokser Imad Hadar die kortgeleden zijn moeder verloor. Vanavond bij Op1 vertellen Nellie en Imad hoe zij met hun verdriet en rouwverwerking omgaan.

S10 (Stien den Hollander) krijgt lovende recensies voor haar nieuwe album ‘Vlinders’
‘Vlinders’ is het nieuwe, vierde album van de 20-jarige S10. Hiphop is nog wel een inspiratiebron, maar muzikaal is ze veel breder geworden. De recensies zijn unaniem lovend. Gebleven is haar emotionele impact, een liedje van S10 kun je haast niet onberoerd beluisteren. Ze kreeg op de plaat hulp van onder meer Wende Snijders en Ronnie Flex, vanavond praat en zingt ze alleen.

Op1: Jean-Luc Murk, Joost Vullings en meer op tv

.