Bekijk de uitzending van Op1: Lodewijk Asscher, Peter R. de Vries en meer terug

Ma 2 november 2020 | 22:25 Op1: Lodewijk Asscher, Peter R. de Vries en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Lodewijk Asscher, Peter R. de Vries en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Lodewijk Asscher, Peter R. de Vries en meer gemist.

Op1: Lodewijk Asscher, Peter R. de Vries en meer

Datum
Ma 2 november 2020
Tijd
22:25 tot 23:25
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Willemijn Veenhoven, Erik Dijkstra
Deel-url
gids.tv/25311328

Onderwerpen van deze uitzending

Lodewijk Asscher over het verkiezingsprogramma van de PvdA
Lodewijk Asscher is terug bij de socialistische ideologie met het verkiezingsprogramma van de PvdA, dat gisteren werd gepresenteerd in een praktijklokaal van een MBO in Heerenveen. Bij Op1 is Asscher te gast om te praten over het verkiezingsprogramma en zijn ambities voor de aankomende verkiezingen.

Peter R. de Vries over zijn rol in het strafproces Marengo
Peter R. de Vries mag in het Marengo-proces als vertrouwenspersoon via een speciale advocatenlijn bellen met kroongetuige Nabil B. Vanavond vertelt hij bij Op1 over zijn rol in de grootste, meest complexe strafzaak tot nu toe.

Freek de Jonge speelt voor het eerst sinds 1986 weer een hoofdrol in een speelfilm
Freek de Jonge speelt de hoofdrol in de film De Vogelwachter van regisseur Threes Anna. De film volgt een naamloze man die op een verlaten eiland de vogelstand bijhoudt voor een onderzoekscentrum. Na bijna 50 jaar in volstrekte afzondering, wordt plots zijn post opgeheven. Het is voor het eerst sinds 1986 dat Freek weer een hoofdrol in een film speelt. Heeft hij veel van zichzelf in de rol kunnen stoppen, wat is de boodschap van de film en hoe gevaarlijk was het om zijn eigen stunts te doen?

Laila Frank en Raymond Mens over de verkiezingsstrijd tussen Donald Trump en Jo Biden
De laatste loodjes zijn ingegaan voor Donald Trump en Joe Biden in de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wat zijn de grootste verschillen in de campagne? Wat kunnen ze nog doen om de kiezers te bereiken? En hoe groot is de kans dat men zich opnieuw verkijkt op de kansen van Trump? De staat Florida speelt wederom een cruciale rol. Wie kunnen daar voor de omslag gaan zorgen? We praten erover met Amerika-correspondent Laila Frank en met Raymond Mens, auteur van het boek ‘Lang leve Trump’.

Op1: Lodewijk Asscher, Peter R. de Vries en meer op tv

.