Bekijk de uitzending van Op1: nieuw vrijdagduo terug

Vr 10 juli 2020 | 22:10 Op1: nieuw vrijdagduo

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: nieuw vrijdagduo gemist? Bekijk hier naar Op1: nieuw vrijdagduo gemist.

Op1: nieuw vrijdagduo

Datum
Vr 10 juli 2020
Tijd
22:10 tot 23:05
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Pieter van Der Wielen, Nadia Moussaid
Deel-url
gids.tv/24682895

Vanavond presenteren Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen voor het eerst samen de talkshow Op1. Zij zijn de vervangers van het BNNVARA-koppel Sophie Hilbrand en Hugo van Logtenberg, die vanaf nu om de week op maandag de talkshow presenteren. Moussaid en Van der Wielen zijn de komende acht weken namens de VPRO te zien op vrijdag in Op1.

Onderwerpen van deze uitzending

- De oorzaak van het ongeluk met de Stint zal nooit achterhaald worden. Tot die conclusie kwam het team van Officier van Justitie Janine Kramer. Bij Op1 praat ze vanavond over deze uitkomst.

- GroenLinks-leider Jesse Klaver wil grote bedrijven als Shell en Unilever flink laten betalen als ze uit Nederland vertrekken. Hij komt met een wetsvoorstel om een naheffing mogelijk te maken. Gaat dat werken? Martin Visser van de Telegraaf reageert.

- Het tiende seizoen van Een Huis Vol start maandag. Binnenkijken bij grote gezinnen, met soms meer dan tien kinderen. Honderdduizenden kijkers genoten er van in de afgelopen jaren. Maar hoe verging het de families in coronatijd? Geen school, geen familiebezoek, voornamelijk binnen zitten met z’n allen en de dreiging van het coronavirus; lukte dat wel? Johan en Janneke Jelies (acht kinderen) en Nadine Quaedackers (12 kinderen) plus haar dochter Yalena schuiven aan bij Op1.

- In een zomer zonder grote sportevenementen, komen Dione de Graaff en Tom Egbers tóch met een sportprogramma: In Mijn Sportzomer ontvangen ze om en om twee gasten die de liefde voor sport delen en over hun mooiste sport-herinneringen vertellen.

Op1: nieuw vrijdagduo op tv

.