Bekijk de uitzending van Op1: Ronald Koeman, Pieter Omtzigt en meer terug

Wo 8 juli 2020 | 22:40 Op1: Ronald Koeman, Pieter Omtzigt en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Ronald Koeman, Pieter Omtzigt en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Ronald Koeman, Pieter Omtzigt en meer gemist.

Op1: Ronald Koeman, Pieter Omtzigt en meer

Datum
Wo 8 juli 2020
Tijd
22:40 tot 23:35
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen
Deel-url
gids.tv/24670282

Onderwerpen van deze uitzending

- Nu Nederland gemiddeld veel ouder wordt, komt er een ‘tsunami van hart en vaatziekten op ons af’, zegt Jan Piek. Hij is hoogleraar klinische cardiologie aan het AMC en cardioloog van onder anderen sportpresentator en journalist Tom Egbers en voetbalcoach Ronald Koeman. Beiden kregen afgelopen jaar een hartinfarct. Gelukkig kwamen zij er weer bovenop. Vanavond schuiven ze samen met Piek aan bij Op1.

- Kamerleden Renske Leijten (SP) en Pieter Omtzigt (CDA) waren er al bang voor: de belastingdienst blijkt veel meer mensen dan gedacht onterecht van fraude te verdenken. Ahmed Bouchallikht is één van hen: de tienduizenden gedupeerden van de fraudejacht van de belastingdienst. Dit keer met betrekking tot de inkomstenbelasting. Vanavond zijn ze te gast bij Op1.

- Na veel discussie over privacy en veiligheid, is hij er dan eindelijk: de corona-app. De app moet mensen waarschuwen als ze meer dan vijf minuten in de buurt van iemand zijn geweest die corona heeft. Sinds deze week wordt hij getest. Techjournalist van RTL Daniël Verlaan heeft sinds vanochtend de app op zijn telefoon staan, als een van de weinigen in Nederland. Vanavond bij Op1 vertelt hij er alles over.

Op1: Ronald Koeman, Pieter Omtzigt en meer op tv

.