Bekijk de uitzending van Op1: Edgar Mulder, Paul Blokhuis en meer terug

Vr 29 mei 2020 | 22:20 Op1: Edgar Mulder, Paul Blokhuis en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Edgar Mulder, Paul Blokhuis en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Edgar Mulder, Paul Blokhuis en meer gemist.

Op1: Edgar Mulder, Paul Blokhuis en meer

Datum
Vr 29 mei 2020
Tijd
22:20 tot 23:30
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Hugo Logtenberg, Sophie Hilbrand
Deel-url
gids.tv/24444827

Onderwerpen van deze uitzending

- PVV-kamerlid Edgar Mulder stapte vandaag per direct uit de commissie die onderzoek doet naar foute geldstromen van moskeeën: De ‘Parlementaire Ondervragingscommissie ongewenste beïnvloeding uit onvrije landen’. Het rapport dat eind juni gepresenteerd wordt, is volgens Mulder ‘zo slecht’ dat hij er geen verantwoordelijkheid voor wil dragen. Bij Op1 is hij vanavond te gast.

- Tieners keren zich af van de sigaretten, maar ook oudere rokers willen nu meer dan ooit van het roken af. Ze zijn bang dat ze extra zwaar ziek worden als ze besmet raken met het coronavirus. Gaan we door deze crisis gezonder leven? En waarom is het belangrijk dat we onze coronakilo’s kwijt gaan raken? Daarover praten we met staatssecretaris van Volksgezondheid, Paul Blokhuis en met Frans Duijts, die een maagverkleining onderging.

- Opiniemaker Jort Kelder riep dat de lockdown angstzaaierij was. Hij kreeg er veel kritiek op, maar krijgt er nu wel de Pim Fortuyn Prijs voor. Bij Op1 is hij te gast.

- Amerika-verslaggever voor Nieuwsuur Eelco Bosch van Rosenthal en strafrechtadvocaat Gerald Roethof praten bij Op1 over protesten in onder andere Minneapolis na de dood van George Floyd, en de oorlog tussen president Trump en Twitter.

- The Best Social Awards zijn uitgereikt aan de meest populaire mensen op social media, zoals Instagram en Tiktok. Je zou misschien verwachten dat jonge hippe influencers er met de prijzen vandoor gaan, maar dat is niet helemaal waar. Want ‘Orgel Joke’ wint in de categorie beste thuisbijfcontent. En Opa Gerrit met zijn kleinzoon Glenn winnen in de categorie beste TikTokker.

Op1: Edgar Mulder, Paul Blokhuis en meer op tv

.