Bekijk de uitzending van Op1: Gert-Jan Segers, Jack Spijkerman en meer terug

Wo 27 mei 2020 | 22:15 Op1: Gert-Jan Segers, Jack Spijkerman en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Gert-Jan Segers, Jack Spijkerman en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Gert-Jan Segers, Jack Spijkerman en meer gemist.

Op1: Gert-Jan Segers, Jack Spijkerman en meer

Datum
Wo 27 mei 2020
Tijd
22:15 tot 23:25
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen
Deel-url
gids.tv/24432158

Onderwerpen van deze uitzending

- Gert-Jan Segers blikt vooruit op het debat over economische steun en lanceert zelf een opmerkelijk voorstel. Bij Op1 is de ChristenUnie-leider te gast.

- Presentator Jack Spijkerman heeft als hobby om het hele jaar door gekke krantenberichten te verzamelen. Al zijn vondsten en weetjes brengt hij samen in een live mediaquiz, morgenavond op Facebook. Bij Op1 trappen we de quiz alvast af met de master himself!

- Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen presenteert vandaag een megapakket om de Europese Unie uit de coronacrisis te helpen. De Commissie wil 750 miljard euro uitrekken. Een deel van het geld moet worden geschonken aan landen, Nederland is daar fel op tegen en wil dat er hoe dan ook voorwaarden worden gesteld. Bij Op1 praat politiek verslaggever van EenVandaag Joost Vullings ons bij over het herstelplan. Komt Nederland alleen te staan in Europa?

- Het aftellen is begonnen. Na negen jaar lanceren de Amerikanen weer vanaf eigen bodem een bemand ruimteschip. De vlucht wordt uitgevoerd door SpaceX, het commerciële ruimtevaartbedrijf van de Amerikaanse Tesla-topman Elon Musk. De missie is in meer dan één opzicht een mijlpaal. Anna Gimbrère wilde als klein meisje al astronaut worden, ze volgt deze lancering op de voet. Bij Op1 is ze vanavond te gast.

Op1: Gert-Jan Segers, Jack Spijkerman en meer op tv

.