Bekijk de uitzending van Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld en meer terug

Za 23 mei 2020 | 22:05 Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld en meer gemist.

Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld en meer

Datum
Za 23 mei 2020
Tijd
22:05 tot 23:12
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Giovanca Ostiana, Tijs van den Brink
Deel-url
gids.tv/24396351

Onderwerpen van deze uitzending

- Kunnen we deze zomer toch op vakantie naar Italië of Frankrijk? Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer is erover in gesprek met haar Europese collega’s. Vanavond schuift ze aan bij Op1.

- Hoogleraar infectiebestrijding Andreas Voss bespreekt nieuw onderzoek uit Hong Kong, waaruit blijkt dat we buiten nauwelijks besmet kunnen raken. Voss vertelt bij Op1 wat de gevolgen zijn van deze ontdekking.

- Over iets meer dan een week mogen de horeca en de terrassen weer open. Vandaag werd bekend dat de anderhalve meter afstand daar niet verplicht wordt. Burgemeester van Breda Paul Depla en horeca-ondernemer Johan de Vos hadden zich voorbereid op een testdag maandag, maar ze werden teruggefloten. Vanavond zijn ze te gast bij Op1.

- In een nieuwe documentaire gaat hij eindelijk de waarheid vertellen, belooft wielrenner Lance Armstrong, die betrapt werd op dopinggebruik. Sportjournalist van het AD Thijs Zonneveld en wielrenner Stef Clement mochten de docu alvast kijken en vertellen vanavond bij Op1 of Armstrong zijn belofte nakomt.

- Een film maken met 1,5 meter afstand: actrice Noortje Herlaar en regisseur Jon Karthaus lukte het. Maar wel met veel moeite. Samen met Antoinette Beumer van Videoland vertellen ze vanavond bij Op1 welke moeilijkheden de anderhalve-meter-samenleving met zich mee brengt voor de filmindustrie.== Sla Je Slag ==
Word jij een winnaar tijdens het reclameblok? Bied mee op één van onze productveilingen op bit.ly/SlaJeSlagNL

Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld en meer op tv

.