Bekijk de uitzending van Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer terug

Zo 7 juni 2020 | 11:25 Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer gemist? Bekijk hier naar Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer gemist.

Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer

Datum
Zo 7 juni 2020
Tijd
11:25 tot 12:35
Zender
NPO 1 extra
Genre
Informatief
Acteurs
Sander Schimmelpenninck, Welmoed Sijtsma
Deel-url
gids.tv/24557870

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

- De 19-jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak wordt lastiggevallen op straat en startte een petitie, die in twee dagen tijd duizenden keren werd ondertekend. Zij wil dat de aanpak van straatintimidatie hoger op de politieke agenda komt. Iemand die daarvoor moet gaan zorgen, is VVD-Tweede Kamerlid Dilan Yeşilgöz.

- Wat doet tien weken corona-lockdown met ons koopgedrag? Uit onderzoek van de Volkskrant blijkt dat we massaal dezelfde dingen in dezelfde periode kopen. Columnist en ondernemer Annemarie van Gaal analyseert ons koopgedrag in crisistijd en geeft tips om geld te besparen én te verdienen.

- Crystal meth maakt een snelle opmars in Nederland. In nog geen vier jaar tijd heeft de productie van een van de meest verslavende harddrugs zich stevig verankerd in ons land. Vorig jaar rolde de politie negen labs op, in 2016 slechts één. Dit jaar zijn er tot nu toe al zeven ontdekt. Vanochtend vroeg werd er vermoedelijk weer een crystal meth-lab opgerold. Bij Op1 praat Hoofd Dienst Landelijke Recherche, Andy Kraag erover.

- In het nieuwe seizoen van ‘Het echte leven in de dierentuin’ nemen we een kijkje in het geheime leven van de dieren in Ouwehands Dierenpark. Verborgen camera’s volgen de dieren na sluitingstijd en op plekken waar bezoekers niet mogen komen. Zo zien we de liefdesgeschiedenis van de ons aller bekende reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya, maar er is nog veel meer… Directeur Robin de Lange en manager dierverzorging en bioloog José Kok geven ons vanavond een voorproefje.

Op1: Dilan Yeşilgöz, Annemarie van Gaal en meer op tv

.