Op1: Cora van Nieuwenhuizen, Piet Paulusma en meer

Meest recente uitzending
Datum
Ma 8 februari 2021
Tijd
00:15 tot 01:05
Genre
Informatief
Acteurs
Talitha Muusse, Sven Kockelmann
Deel-url
gids.tv/25827521

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Cora van Nieuwenhuizen en John Voppen over hoe de sneeuw Nederland krakend tot stilstand brengt
Het Openbaar Vervoer ligt plat, het verkeer op de wegen staat vast en vluchten worden geannuleerd: het is code rood in Nederland. Hoe kan het toch dat ons land al platligt bij de eerste sneeuwvlok? Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en John Voppen van ProRail reageren vanavond bij Op1.

Eppo van Nispen met de mooiste historische sneeuwbeelden
Eppo van Nispen, directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, is in zijn archief gedoken en vond de mooiste historische sneeuwbeelden. Vanavond schuift hij aan bij Op1!

Piet Paulusma, Reinier van den Berg en Marjon de Hond over de bijzondere weersomstandigheden
Hoe wordt het weer de komende dagen? Weerman Reinier van den Berg en weervrouw Marjon de Hond zitten vanavond bij Op1 om te praten over razende stormen en over de ijskoude dagen (en nachten) die eraan komen. De schaatsen kunnen uit het vet! En we schakelen live met Omroep MAX-weerman Piet Paulusma, die vanuit het land verslag doet van de actuele weersituatie en de voorspelling voor aankomende nacht.

Rian Vreeburg en David Baden over pechhulp en brokkenpiloten
De sneeuwval en lage temperaturen zorgen voor spekgladde wegen en glibberige stoepen. Rian Vreebrug van de ANWB en Spoedeisende Hulp Arts David Baden vertellen vanavond bij Op1 hoe deze dag is verlopen voor de pechhulpdiensten en de spoedafdelingen van de ziekenhuizen.

Meer op tv: Herhaling Op Tv op tv , Sinterklaas op tv en Excelsior op tv