Bekijk de uitzending van On the road zonder Jack terug

Zo 16 juni 2019 | 22:35 On the road zonder Jack

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van On the road zonder Jack gemist? Bekijk hier naar On the road zonder Jack gemist.

On the road zonder Jack

Datum
Zo 16 juni 2019
Tijd
22:35 tot 23:05
Zender
Canvas
Genre
Reisdocumentaire
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22427244

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks waarin Luc Vrydaghs dwars door het Amerika van Donald Trump reist.

In deze laatste aflevering komt Luc Vrydaghs toe in Wyoming, dé cowboystaat bij uitstek. Hij ontmoet er een jonge cowboy van zeven en praat met een bejaarde cowboy over zijn oplossing van het 'Mexicanenprobleem'. In het dorpje Pringle leert hij naast 'grandma Pringle' ook Melvin kennen, een zwerver die zowaar nog in het voorprogramma van Nirvana heeft gespeeld. Hij rijdt verder langs de adembenemende Needle Highway en bezoekt de in de rotswand van Mount Rushmore uitgehakte portretten van vier Amerikaanse presidenten. In Amerika's grootste rodeo-arena gaat hij backstage tussen de jonge rodeorijders. Daarna vergt hij het uiterste van zijn oude Chevrolet doorheen de sneeuw van de Rocky Mountains richting Seattle.

On the road zonder Jack op tv

Amerika sneeuw zwerver seattle mount oplossing rocky mountains portretten rocky bejaarde chevrolet nirvana backstage donald trump trump highway presidenten the road rushmore seizoen deze dwars.