Bekijk de uitzending van Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar! terug

Za 6 juni 2020 | 20:00 Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier naar Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar! gemist.

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Datum
Za 6 juni 2020
Tijd
20:00 tot 21:25
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Linda de Mol
Deel-url
gids.tv/24483148

Voordat een nieuw seizoen met Chantal Janzen als presentatrice wordt opgenomen, herhaalt RTL 4 het tweede seizoen van Oh, Wat Een Jaar! met Linda de Mol als presentatrice. De afleveringen zijn de komende zaterdagen om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Teamcaptains
Samen met teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda elke aflevering terug in de tijd in de nostalgische spelshow die ze zelf bedacht.

Look & feel
Volledig in de look & feel van het betreffende jaar gaan de mannen, bijgestaan door wekelijks een andere BN'er, de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de meeste kennis over dit jaar heeft en zo de pot met guldens weet te veroveren.

1980
In deze eerste aflevering zijn dat actrice Carly Wijs en presentator Rolf Wouters. Zij gaan terug naar het jaar 1980. De teams spelen verschillende spellen waarin trends, groot nieuws en tv-fragmenten van dat jaar naar voren komen. Ook staat er iedere week weer een gastartiest klaar om de grootste hits uit deze periodes te laten horen.

Bekijk waarom Linda de Mol niet begrijpt dat Chantal Janzen het programma van haar overneemt op gids.tv/v218136/linda-chantal.

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar! op tv

.