Bekijk de uitzending van Oh, Wat Een Jaar! terug

Za 8 december 2018 | 20:00 Oh, Wat Een Jaar!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier naar Oh, Wat Een Jaar! gemist.

Oh, Wat Een Jaar!

Datum
Za 8 december 2018
Tijd
20:00 tot 21:30
Zender
RTL 4
Genre
Show
Jaar
2018
Acteurs
Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge
Presentatie
Linda de Mol
Twitter hashtag
#ohwateenjaar
Deel-url
gids.tv/21426104

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971.

Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge, terug in de tijd voor deze nostalgische spelshow.

Volledig in de look & feel van het betreffende jaar gaan de mannen, bijgestaan door wekelijks een andere BN'er, de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de meeste kennis over dit jaar heeft en zo de pot met guldens weet te veroveren.

De gast-BN'ers van dit seizoen zijn verder onder anderen Danny de Munk (1988), Jack van Gelder (1966) en Myrna Goossen (1975).

De teams spelen verschillende spellen waarin trends, groot nieuws en tv-fragmenten van dat jaar naar voren komen. Zo proberen zij in te schatten hoe het panel van honderd jongeren naar verschillende elementen uit de periode kijken. Nieuw dit seizoen is de spelronde waarbij de kandidaten gezichten moeten herkennen uit het betreffende jaar.

Ook staat er iedere week weer een gastartiest klaar om de grootste hits uit deze periodes te laten horen.

In een zinderende finale wordt uiteindelijk gestreden om de pot met guldens. Deze wordt in euro's uitgereikt aan het publiek dat juist gokte op het winnende team.

Oh, Wat Een Jaar! op tv

Jack van gelder muziek kandidaten finale geheugen fragmenten graven schatten honderd show hits spelshow linda de mol anita anita witzier leeuwen publiek teams spellen jongeren bert van leeuwen danny de munk jeroen van koningsbrugge myrna goossen ruben nicolai team teamcaptains seizoen seizoen 2 kijken week tijd wekelijks van leeuwen deze terug.