Of Ik Gek Ben

Meest recente uitzending
Of Ik Gek Ben
Datum
Za 16 maart 2019
Tijd
23:05 tot 00:45
IMDb
6.1
Genre
Drama
Jaar
2016
Regisseur
Frank Lammers
Acteurs
Fedja van Huet, Sanne Langelaar, Mike Weerts, Cees Geel, Matteo van der Grijn
Twitter hashtag
#ofikgekben
Deel-url
gids.tv/21951404

Of ik gek ben is een Nederlandse drama- en komediefilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Frank Lammers. Deze film is gebaseerd op het boek 'of ik gek ben' van Michiel Stroink. Met in de hoofdrol onder andere Mike Weerts, Monic Hendrickx en Cees Geel.

De jonge en succesvolle kunstenaar Benjamin is helemaal de weg kwijt als hij in een tbs-kliniek belandt. Hij herinnert zich niets van een gewelddadig vergrijp waarvoor hij is veroordeeld. Het leven in de kliniek is absurd en meedogenloos, maar langzaam krijgt Benjamin weer grip op zichzelf en beseft hij wat voor oppervlakkige narcist hij was voordat hij in de kliniek belandde. Eenmaal vrij, doet het weerzien met zijn oude vrienden de grond onder hem opnieuw wegzinken en zet hij een groot vraagteken bij wat nu eigenlijk de echte waarheid is.

Frank Lammers over deze film: 'Of ik gek ben' is een tragiekomediethriller over menselijk falen. Wat doe je als je op een dag wakker wordt en alles kwijt bent. Je geld, je carrière, je vrijheid en de wereld zegt dat je gek bent?”

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/of-ik-gek-ben

Meer op tv: Everton op tv , FC Oss op tv en Boksen op tv

Video