Bekijk de uitzending van Oefeninterland: Roemenië - Nederland terug

Di 14 november 2017 | 19:30 Oefeninterland: Roemenië - Nederland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Oefeninterland: Roemenië - Nederland gemist? Bekijk hier naar Oefeninterland: Roemenië - Nederland gemist.

Oefeninterland: Roemenië - Nederland

Datum
Di 14 november 2017
Tijd
19:30 tot 21:55
Zender
SBS 6
Genre
Sportprogramma
Jaar
2017
Twitter hashtag
#ROENED
Deel-url
gids.tv/19023072

Voorbeschouwing en vanaf 20:00 uur live verslag vanuit Boekarest van de oefeninterland Roemenië - Nederland.

Afgelopen donderdag boekte het Nederlands elftal in Aberdeen een magere 1-0 overwinning op Schotland. Memphis Depay was met een doelpunt voor rust de matchwinner van Oranje, dat vooral in de tweede helft van het oefenduel een plichtmatige indruk maakte.

Wie verwacht had dat Oranje na de gemiste kwalificatie voor het WK iets zou neerzetten dat op een nieuw begin kon duiden, kwam bedrogen uit. Door de vele afzeggingen was dat misschien ook te veel gevraagd.

Vanavond speelt Oranje waarschijnlijk de laatste wedstrijd onder bondscoach Dick Advocaat. Hij wilde afgelopen donderdag nog niet toegeven dat hij na het oefenduel met Roemenië afzwaait bij Oranje. "Ik ga nu kijken of we voor die wedstrijd veel moeten veranderen of dat we zo veel mogelijk hetzelfde moeten houden", antwoordde hij op de vraag over zijn toekomst.

Bron: NOS.nl

Oefeninterland: Roemenië - Nederland op tv

Wedstrijd dick advocaat nederland oranje live advocaat roemenië schotland overwinning nederlands elftal memphis depay boekarest doelpunt depay bondscoach aberdeen kwalificatie magere.