Bekijk de uitzending van Ocean Warriors terug

Zo 16 juli 2017 | 22:00 Ocean Warriors

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ocean Warriors gemist? Bekijk hier naar Ocean Warriors gemist.

Ocean Warriors

Datum
Zo 16 juli 2017
Tijd
22:00 tot 23:00
Zender
Discovery
Genre
Enforcement
Jaar
2016
Twitter hashtag
#oceanwarriors
Deel-url
gids.tv/18234022

De nieuwe serie Ocean Warriors volgt de belangrijke strijd tegen de illegale visserij op verschillende plekken ter wereld. In Antarctica strijden Sea Shepherds Peter Hammarstedt en Sid Chakravarty tegen de illegale vangst van onder meer de Antarctische diepzeeheek – een strijd die niet zonder gevaren is.

Voor de kust van Tanzania houdt de ex-politieman J.D. Kotze zich bezig met het opsporen van stropers die vissen met behulp van explosieven en daarmee grote schade aanrichten aan het koraal en aan de gehele visstand die aan 18 miljoen inwoners voedsel biedt. En verderop in Thailand maakt onderzoeksjournalist Jim Wickens jacht op illegale vissers. Hij gaat onder meer mee op patrouille in een beschermd gebied voor haaien waar hij oog in oog komt met een Vietnamese boot die vol ligt met haaienvinnen.

Ocean Warriors op tv

Schade explosieven vissen miljoen thailand voedsel boot jacht visserij stropers haaien beschermd tanzania vangst koraal opsporen kust antarctica serie visstand gevaar illegale visserij inwoners vissers warriors.