Bekijk de uitzending van Occupied terug

Vr 13 juli 2018 | 23:10 Occupied IMDb: 7.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Occupied gemist? Bekijk hier naar Occupied gemist.

Occupied

Datum
Vr 13 juli 2018
Tijd
23:10 tot 23:55
Zender
Canvas
IMDb
7.7
Genre
Thrillerserie
Jaar
2015
Regisseur
Erik Skjoldbjaerg
Acteurs
Henrik Mestad, Eldar Skar, Vergar Hoel, Ane Dahl Torp, Janne Heltberg
Twitter hashtag
#occupied
Deel-url
gids.tv/20580312

Vanaf vanavond zendt Canvas de Noors-Zweedse politieke thrillerreeks Occupied uit. De serie gaat over de overname van de Noorse olievelden door Rusland nadat Noorwegen beslist heeft zijn olieproductie stop te zetten. De afleveringen zijn elke vrijdag na 23:00 uur te zien op Canvas.

De belangrijkste politieke belofte van eerste minister Jesper Berg was de productie van olie en gas stilleggen en overschakelen op thoriumenergie. De EU protesteert, maar Jesper houdt vast aan zijn belofte en houdt vol dat thorium olie zal vervangen.

Na een persconferentie wordt hij gekidnapt door de Russen, die op bevel van de EU de olieproductie in Noorwegen moeten overnemen. Ondertussen moet Bente Norum haar personeel op de hoogte brengen van het feit dat haar restaurant op de rand van het bankroet staat en dat ze hen niet meer kan uitbetalen.

Occupied op tv

Rusland overname minister noorwegen persconferentie russen restaurant productie olie personeel serie thorium henrik mestad eldar skar vergar hoel ane dahl torp janne heltberg canvas vast seizoen aflevering 1 vrijdag.
Occupied - Trailer