Bekijk de uitzending van Not Without My Daughter terug

Za 16 maart 2019 | 00:14 Not Without My Daughter IMDb: 6.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Not Without My Daughter gemist? Bekijk hier naar Not Without My Daughter gemist.

Not Without My Daughter

Not Without My Daughter
Datum
Za 16 maart 2019
Tijd
00:14 tot 02:35
Zender
RTL 8
IMDb
6.3
Genre
Drama
Jaar
1991
Regisseur
Brian Gilbert
Acteurs
Sally Field, Alfred Molina, Sheila Rosenthal, Roshan Seth, Sarah Badel
Deel-url
gids.tv/21925244

Not without My Daughter is een Amerikaans dramafilm uit het jaar 1991. Deze productie was een verfilming van ‘Gevangen in sluiers’, het boek van Betty Mahmoody, dat verhaalde over haar spectaculaire ontsnapping met dochter Mahtob uit Iran waar haar man hen in gijzeling hield. De film is geregisseerd door Brian Gilbert. De hoofdrollen worden vertolkt door Sally Field, Alfred Molina en Sheila Rosenthal.

Betty (Sally Field) is gelukkig getrouwd met de Iraanse dr. Bozorg Mahmoody. Wanneer ze zijn familie in Teheran bezoeken blijkt hij een gewelddadige man, die er niet voor terugdeinst Betty en hun dochtertje in Iran gevangen te houden. Als iemand bereid is hen het land uit te smokkelen, is dat het begin van een lange en levensgevaarlijke tocht.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/not-without-my-daughter

Not Without My Daughter op tv

Iran gijzeling productie film smokkelen betty teheran ontsnapping verfilming gilbert dochter seth getrouwd streamen ontsnapping boek bezoeken gevangen alfred molina familie drama deze.
Not Without My Daughter - Trailer