Bekijk de uitzending van NOS UEFA Champions League Live terug

Wo 6 augustus 2014 | 21:30 NOS UEFA Champions League Live

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS UEFA Champions League Live gemist? Bekijk hier naar NOS UEFA Champions League Live gemist.

NOS UEFA Champions League Live

Datum
Wo 6 augustus 2014
Tijd
21:30 tot 21:45
Zender
NPO 3
Genre
Voetbal
Jaar
2014
Twitter hashtag
#BESFEY
Uitzending gemist
NOS UEFA Champions League Live gemist
Deel-url
gids.tv/11665326

De return van Feyenoord in de derde voorronde van de UEFA Champions League is vanavond live te volgen bij de NOS op Nederland 3.

De Rotterdammers staan voor een loodzware opgave tegen Besiktas. In eigen huis verloor de ploeg van coach Fred Rutten woensdag met 2-1. Aanwinsten Bilal Basaçikoglu en Luke Wilkshire zijn bovendien nog niet beschikbaar.

Bij een eventuele zege op Besiktas is Feyenoord er nog niet. In de volgende ronde wacht de Rotterdamse equipe dan een confrontatie met topteams als Arsenal, FC Porto, Zenit Sint-Petersburg, Bayer Leverkusen of Napoli. Van de play-offs, die worden gespeeld op 18/19 augustus en 26/27 augustus (returns), is sowieso iedere speelavond een wedstrijd live te volgen bij de NOS. De winnaars van deze play-offronde plaatsen zich vervolgens voor het hoofdtoernooi van het ‘kampioenenbal’.

NOS UEFA Champions League Live op tv

Champions league voetbal wedstrijd fred rutten feyenoord nederland live play-offs sint-petersburg confrontatie arsenal bayer leverkusen fc porto napoli uefa leverkusen winnaars coach bayer besiktas porto zenit sint-petersburg eigen huis uefa champions league.