Bekijk de uitzending van NOS UEFA Champions League Live, 1ste helft terug

Di 19 augustus 2014 | 20:40 NOS UEFA Champions League Live, 1ste helft

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS UEFA Champions League Live, 1ste helft gemist? Bekijk hier naar NOS UEFA Champions League Live, 1ste helft gemist.

NOS UEFA Champions League Live, 1ste helft

Datum
Di 19 augustus 2014
Tijd
20:40 tot 21:41
Zender
NPO 3
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#BESARS
Uitzending gemist
NOS UEFA Champions League Live, 1ste helft gemist
Deel-url
gids.tv/11733979

Liveverslag van de 1ste helft van Besiktas - Arsenal. Commentaar: Ronald van der Geer. Met voor- en nabeschouwing en vanaf 23.05 uur, in de NOS UEFA Champions League Highlights, de hoogtepunten uit de andere play off-wedstrijden. Presentatie: Jack van Gelder. Analist: Pierre van Hooijdonk.

In de play-offs van de Champions League speelt Arsenal tegen Besiktas. Oguzhan Özyakup speelt met Besiktas tegen zijn oude club Arsenal om een ticket voor de groepsfase. De Turkse club plaatste zich ten koste van Feyenoord voor de play-offs.

In totaal staan er vandaag en morgen tien confrontaties in de Champions League play-offs op het programma. Het Standard Luik van Ronnie Stam strijdt met de Russische topclub Zenit Sint-Petersburg om een ticket voor het hoofdtoernooi.

Bruno Martins Indi moet met FC Porto zien af te rekenen met Lille. In een Zuid-Europees onderonsje staan Napoli en Athletic de Bilbao tegenover elkaar.

Het Bulgaarse PFK Ludogorets, dat de Nederlanders Virgil Misidjan en Jeroen Lumu onder contract heeft, speelt tegen Steaua Boekarest. De eerste wedstrijd is in Roemenië.

Het Celtic van Virgil van Dijk en Derk Boerrigter werd gekoppeld aan de Sloveense kampioen Maribor.

Morgen zendt de NOS de wedstrijd tussen Lille en FC Porto uit.

NOS UEFA Champions League Live, 1ste helft op tv

Champions league voetbal wedstrijd jack van gelder feyenoord rekenen live roemenië pierre van hooijdonk kampioen play-offs virgil van dijk bruno martins indi sint-petersburg arsenal boekarest maribor celtic steaua boekarest ludogorets derk boerrigter fc porto napoli uefa standard luik luik contract confrontaties besiktas hoogtepunten porto zenit sint-petersburg martins indi uefa champions league ticket lille bilbao turkse onderonsje.