Bekijk de uitzending van NOS Studio Sport terug

Zo 20 mei 2012 | 19:00 NOS Studio Sport

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier naar NOS Studio Sport gemist.

NOS Studio Sport

Datum
Zo 20 mei 2012
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Sportprogramma
Twitter hashtag
#studiosport
Kijkwijzer
Uitzending gemist
NOS Studio Sport gemist
Deel-url
gids.tv/7575510

- Wielrennen: samenvatting van de vijftiende etappe van de Giro d'Italia van Busto Arsizio naar Lecco/Pian dei Resinelli. Commentaar: Sebastiaan Timmerman.

- Zwemmen: aandacht voor de verrichtingen van de Nederlandse zwemmers in het trainingskamp op Tenerife, op weg naar de Olympische Spelen.

- Hockey (indien de beslissing zaterdag niet is gevallen): aandacht voor de competitiefinales van de vrouwen (Laren-Den Bosch) en de mannen (Rotterdam-Amsterdam).

- Motorsport: samenvatting van de Moto Grand Prix
in Le Mans, Frankrijk. Commentaar: Hans van Loozenoord.

- Voetbal: samenvatting van de beslissende terugwedstrijd tussen Vitesse en RKC Waalwijk in de playoffs om deelname aan de voorrondes van de Europa League. Commentaar: Jeroen Grueter.

- Voetbal: samenvattingen van de
playoffwedstrijden om promotie/degradatie: Willem II-FC Den Bosch en VVV Venlo-Helmond Sport. Commentaar: Frank Wielaard.

- Voetbal: aandacht voor het trainingskamp van het Nederlands elftal in Lausanne, Zwitserland, middels een gesprek met Tom Egbers ter plaatse en een bijdrage van Bert Maalderink.

- Voetbal: terugblik op de UEFA Champions Leaguefinale van zaterdag tussen Bayern München en Chelsea, met speciale aandacht voor Bayern-speler Arjen Robben.

- Basketbal: aandacht voor de halve finales van de Conference Finals in de NBA.

- Aandacht voor het overige sportnieuws.

NOS Studio Sport op tv

.