Bekijk de uitzending van NOS Studio Sport terug

Za 28 juni 2014 | 14:30 NOS Studio Sport

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier naar NOS Studio Sport gemist.

NOS Studio Sport

Datum
Za 28 juni 2014
Tijd
14:30 tot 15:20
Zender
NPO 1
Genre
Sportprogramma
Presentatie
Hans van Loozenoord, Dione de Graaff
Twitter hashtag
#StudioSport
Uitzending gemist
NOS Studio Sport gemist
Deel-url
gids.tv/11478175

Tussen al het WK-voetbalgeweld door, is de TT Assen ook dit jaar ‘gewoon’ live te volgen bij NOS Sport. Het grootste eendaagse sportevenement van Nederland staat vandaag op het programma. Het motorspektakel is vanaf 10.45 uur rechtstreeks te volgen op Nederland 1.

Het commentaar bij de beelden komt van Hans van Loozenoord. Dione de Graaff presenteert de uitzending vanaf het circuit in Assen.

In de MotoGP-klasse zullen alle ogen zijn gericht op de 21-jarige wereldkampioen Marc Márquez, die met zijn spectaculaire rijstijl dit seizoen alle races voor het wereldkampioenschap naar zich toe heeft getrokken. Vorig jaar werd het Spaanse supertalent nog tweede in Assen, achter publiekslieveling Valentino Rossi. Rossi behoort ook nu, samen met Jorge Lorenzo en Dani Pedrosa, tot de grootste kanshebbers. In de Moto3-klasse komen vier Nederlandse coureurs aan de start. Debutant Scott Deroue en Bryan Schouten beschikken over een vaste startplaats in deze lichtste WK-categorie, terwijl Thomas van Leeuwen en Jasper Iwema van de organisatie een wildcard hebben gekregen.

NOS Studio Sport op tv

.