Bekijk de uitzending van NOS Studio Sport Road to the final terug

Vr 27 mei 2011 | 20:25 NOS Studio Sport Road to the final

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Studio Sport Road to the final gemist? Bekijk hier naar NOS Studio Sport Road to the final gemist.

NOS Studio Sport Road to the final

Datum
Vr 27 mei 2011
Tijd
20:25 tot 21:20
Zender
NPO 3
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/5682677

In NOS Road to the Final is de hoofdrol weggelegd voor Edwin van der Sar die vandaag zijn imposante carrière als doelman aflsluit.

De keeper van ’Man United’ kijkt terug op het Champions League-seizoen 2010 - 2011 aan de hand van wedstrijdbeelden en filmpjes over beide finalisten, FC Barcelona en Manchester United.

Tom Egbers ging in Engeland op bezoek bij Van der Sar en sprak met hem over Bayern München en Inter Milan, de finalisten van vorig jaar.

Tijdens hun gesprek kwam natuurlijk ook de Nederlandse competitie met het spannende laatste duel tussen Ajax en FC Twente aan bod. Mooie reddingen en andere hoogtepunten uit de Champions League carrière van Van der Sar zijn in een overzicht te zien.

Van der Sar zegt onder meer dat hij het moeilijk vindt om te stoppen en dat zijn mooiste wedstrijd de gewonnen Champions League finale tegen Chelsea in Moskou was. Bij deze wedstrijd in de stromende regen stopte hij de beslissende penalty.

NOS Studio Sport Road to the final op tv

.
CL Final 2008 - scroll naar 5:44 voor redding van Vd Sar