Bekijk de uitzending van NOS Studio Rusland terug

Do 14 juni 2018 | 19:05 NOS Studio Rusland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Studio Rusland gemist? Bekijk hier naar NOS Studio Rusland gemist.

NOS Studio Rusland

Datum
Do 14 juni 2018
Tijd
19:05 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Sportpraatprogramma
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/20396563

Vanavond start de talkshow NOS Studio Rusland met met Henry Schut en sidekick Hugo Borst. In de studio in Hilversum praten Schut en Borst met gasten op de bank over de laatste wedstrijd en zijn er analyses, reportages en opvallend WK-nieuws.

Vaste gast in het programma is Rafael van der Vaart. Belangrijkste onderdeel is op alle andere dagen de wedstrijd van 20:00 uur. Vanavond is er geen wedstrijd. Samen met studiogasten zullen Schut en Borst vanaf morgen naar de avondwedstrijd kijken.

Een van de analytici is Pierre van Hooijdonk. Hij verwacht geen verrassende wereldkampioen. "Ik denk niet dat een Afrikaans land het WK gaat winnen. Het wordt een traditionele grootmacht: Brazilië." Rafael van der Vaart heeft Spaanse roots en zal dat land dus extra goed in de gaten gouden. "Isco is mijn favoriete speler."

Lees alles over de WK-verslaggeving van de NOS deze weken op gids.tv/2592/zo-doet-de-nos-verslag en bekijk het complete speelschema op voetbal" target="blank">gids.tv/2700/speelschema-wk-voetbal.

NOS Studio Rusland op tv

Voetbal rusland wedstrijd hilversum wk voetbal pierre van hooijdonk rafael van der vaart wereldkampioen henry schut gouden borst talkshow start hugo borst schut rafael aflevering 1 kijken studio geen.