Bekijk de uitzending van Schaatsen: World Cup in Japan terug

Vr 7 december 2018 | 15:50 Schaatsen: World Cup in Japan

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Schaatsen: World Cup in Japan gemist? Bekijk hier naar Schaatsen: World Cup in Japan gemist.

Schaatsen: World Cup in Japan

Datum
Vr 7 december 2018
Tijd
15:50 tot 17:00
Zender
NPO 1
Genre
Sportprogramma
Jaar
2018
Twitter hashtag
#nossport
Deel-url
gids.tv/21421000

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in het Poolse Tomaszów Mazowiecki.

De wereldbekerwedstrijd dit weekend is het eerste grote evenement voor de Arena Lodowa, de nieuwe schaatshal die vorig jaar werd geopend. Volop kans dus voor de schaatsers om de baanrecords eens flink aan te scherpen.

De NOS zendt alle wedstrijden uit, volledig live via de livestream op nos.nl en deels in samenvatting op NPO 1. De presentatie is in handen van Dione de Graaff, het commentaar komt afwisselend van Herbert Dijkstra, Erik van Dijk en Sebastiaan Timmerman.

Met vandaag:

- 1ste 500m vrouwen
- 1ste 500m mannen
- 1500m vrouwen
- ploegenachtervolging mannen
- ploegenachtervolging vrouw

Bekijk het volledige programma van de World Cup dit weekend op schaatsen" target="blank">gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

Schaatsen: World Cup in Japan op tv

Vrouwen sport live presentatie schaatsen erik van dijk vrouw arena schaatshal ploegenachtervolging dione de graaff herbert dijkstra wereldbekerwedstrijd samenvatting commentaar sebastiaan weekend herbert livestream graaff sebastiaan timmerman world cup timmerman.