Bekijk de uitzending van NOS Sport terug

Za 3 februari 2018 | 14:50 NOS Sport

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Sport gemist? Bekijk hier naar NOS Sport gemist.

NOS Sport

Datum
Za 3 februari 2018
Tijd
14:50 tot 15:55
Zender
NPO 1
Genre
Sportprogramma
Jaar
2018
Twitter hashtag
#nossport
Deel-url
gids.tv/19571411

Live verslag van de wereldkampioenschappen veldrijden, die dit weekend in Valkenburg worden gereden. De NOS is er live bij en zendt de WK rechtstreeks uit op televisie.

Zaterdag start om 14:50 uur een extra tv-uitzending op NPO 1, met een live-verslag van de wedstrijd van de vrouwen. Onder meer zevenvoudig wereldkampioen Marianne Vos en Nederlands kampioen Lucinda Brand verschijnen aan de start.

Op zondag wordt er om 14:40 uur in de reguliere NOS Studio Sport-uitzending geschakeld naar de wedstrijd van de mannen, waar Mathieu van der Poel als een van de topfavorieten geldt.

Herman van der Zandt omlijst de wedstrijden met een voor- en nabeschouwing. De analisten zijn Richard Groenendaal en Daphny van den Brand. Het commentaar is afkomstig van Gio Lippens.

NOS Sport op tv

Vrouwen sport wedstrijd davis cup live marianne vos kampioen televisie gio lippens lucinda brand valkenburg mathieu van der poel wereldkampioen marathonschaatsen veldrijden weissensee richard groenendaal wk veldrijden commentaar weekend brand start herman van der zandt lippens daphny van den brand davis.