Bekijk de uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala terug

Za 22 december 2018 | 14:05 NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist? Bekijk hier naar NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist.

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala

Datum
Za 22 december 2018
Tijd
14:05 tot 15:50
Zender
NPO 1
Genre
Show
Jaar
2018
Presentatie
Dione de Graaff, Tom Egbers
Deel-url
gids.tv/21505839

Aflevering 200 - Verslag van de verkiezing van de sporters van het jaar.

Verkiezing van de sporters van het jaar in de verschillende categorieën vanuit AFAS Live in Amsterdam. De crème de la crème van de Nederlandse sport maakt vanavond uit wie zich sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar mogen noemen. Ook de paralympische sporter en de coach van het jaar worden bekendgemaakt, net als de winnaars van de Young Talent Award, de Fanny Blankers Koen-carrièreprijs en de Zapp Sporter van het jaar. Met de laatstgenoemde prijs eren jonge sportfans hun sporter van het jaar. Sjoerd van Ramshorst ontvangt de feestelijk geklede sporters op de rode loper en tekent in de zaal hun ervaringen op. Een speciale rol is weggelegd voor cabaretier Dolf Jansen, terwijl Peter Heerschop het afgelopen sportjaar humoristisch afsluit. Muziek en sport gaan hand in hand. Er komt een speciaal optreden van de Australische band Sheppard.

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala op tv

Amsterdam talent sport muziek live zapp tom egbers verkiezing cabaretier dione de graaff sportgala sportman sportvrouw winnaars coach show feestelijk afas sjoerd van ramshorst sportploeg van het jaar rode loper coach van het jaar noc*nsf sportgala young talent award ramshorst optreden graaff dolf jansen peter heerschop sjoerd award young rode.