Bekijk de uitzending van NOS Rio Live terug

Zo 7 augustus 2016 | 17:00 NOS Rio Live

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Rio Live gemist? Bekijk hier naar NOS Rio Live gemist.

NOS Rio Live

Datum
Zo 7 augustus 2016
Tijd
17:00 tot 18:00
Zender
NPO 1
Genre
Olympische Spelen
Jaar
2016
Twitter hashtag
#rio2016
Uitzending gemist
NOS Rio Live gemist
Deel-url
gids.tv/16067698

Live vanuit Rio deze middag en avond onder meer dameshockey Nederland - Spanje vanaf 17u30 en het wielrennen met Anna van der Breggen, Ellen van Dijk, Annemiek van Vleuten en Marianne Vos in de wegwedstrijd. De finish wordt verwacht rond 21u30.

Op dag twee van de Olympische Spelen ligt het accent, net als op de openingsdag, op het wielrennen en het zwemmen. Titelverdedigster Marianne Vos en Anna van der Breggen voeren het Nederlandse kwartet aan bij de wegwedstrijd.

Bij het zwemmen verschijnen namens Oranje onder anderen Sharon van Rouwendaal en Sebastiaan Verschuren op het startblok. En tennisser Robin Haase maakt zijn opwachting in de eerste ronde van zowel het enkel- als dubbelspel. De hockeysters spelen hun eerste wedstrijd in Rio, tegen Spanje.

NOS Rio Live op tv

Wedstrijd zwemmen wielrennen nederland oranje live marianne vos anna van der breggen olympische spelen spanje het startblok finish robin haase ellen van dijk annemiek van vleuten sebastiaan verschuren sharon van rouwendaal sharon hockeysters dubbelspel verschuren sebastiaan accent vleuten rouwendaal haase breggen van vleuten van der breggen wegwedstrijd.