Bekijk de uitzending van NOS Paralympische Spelen terug

Vr 9 maart 2018 | 22:45 NOS Paralympische Spelen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Paralympische Spelen gemist? Bekijk hier naar NOS Paralympische Spelen gemist.

NOS Paralympische Spelen

Datum
Vr 9 maart 2018
Tijd
22:45 tot 23:05
Zender
NPO 2
Genre
Olympische Spelen
Presentatie
Herman van der Zandt
Twitter hashtag
#Paralympics
Uitzending gemist
NOS Paralympische Spelen gemist
Deel-url
gids.tv/19781069

Een kleine twee weken na de Olympische Winterspelen is Pyeongchang in Zuid-Korea het toneel van de Paralympische Winterspelen. De NOS brengt er een dikke week lang verslag van uit. De openings- en de sluitingsceremonie worden rechtstreeks op televisie uitgezonden.

Daarnaast presenteert Herman van der Zandt dagelijks, meteen na Nieuwsuur, een samenvattend programma met de gebeurtenissen van de dag en interviews met de hoofdrolspelers. Hij wordt daarbij bijgestaan door rolstoelbasketballer Marc de Hond.

Via twee livestreams op de speciale paralympische pagina’s van NOS.nl zijn de verrichtingen van de sporters ook rechtstreeks te zien.

De uitzendingen van NOS Paralympische Spelen zijn tussen vrijdag 9 en zondag 18 maart dagelijks na Nieuwsuur, rond 22:30 of 22:45 uur, te zien op NPO 2.

NOS Paralympische Spelen op tv

Zuid-korea hond olympische spelen nieuwsuur televisie winterspelen olympische winterspelen toneel paralympische spelen pyeongchang herman van der zandt magazine marc de hond dagelijks aflevering 1 vrijdag week.