Bekijk de uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen terug

Wo 18 maart 2015 | 20:30 NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Bekijk hier naar NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist.

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Datum
Wo 18 maart 2015
Tijd
20:30 tot 02:05
Zender
NPO 1
Genre
Politieke magazine
Jaar
2015
Presentatie
Rob Trip
Twitter hashtag
#PS15
Deel-url
gids.tv/12982744

De uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen zijn rechtstreeks te volgen op alle platforms van de NOS. Rob Trip presenteert de televisie-uitzending vanuit de studio in Hilversum. Dominique van der Heyde geeft de politieke duiding en Dionne Stax brengt de uitslagen aan de hand van het grote scherm. Bovendien wordt geschakeld naar Mariëlle Tweebeeke, die in de Haagse brasserie Dudok met verschillende gasten spreekt over de voorlopige uitslagen.

Om 21.00 uur wordt de uitslag van de exitpoll van onderzoeksbureau Ipsos bekendgemaakt. Op basis van dit representatieve onderzoek zien we ongeveer hoe Nederland heeft gestemd. De definitieve uitslag wordt later in de nacht bekend.

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen op tv

Hilversum onderzoek nederland provinciale statenverkiezingen uitslag dominique van der heyde uitslagen exitpoll rob trip ipsos provinciale statenverkiezingen scherm platforms magazine dionne stax.
Promo: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen