Bekijk de uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle terug

Za 19 mei 2018 | 12:15 NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist? Bekijk hier naar NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle gemist.

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle

Datum
Za 19 mei 2018
Tijd
12:15 tot 15:05
Zender
NPO 1
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2018
Twitter hashtag
#HarryenMeghan
Deel-url
gids.tv/20297264

Vandaag staat in Groot-Brittannië alles in het teken van wat het huwelijk van het jaar moet worden. In de kapel van Windsor Castle geeft de Britse prins Harry zijn jawoord aan zijn Amerikaanse bruid Meghan Markle. De NOS zendt de plechtigheid live uit op NPO 1.

Wil je precies weten wanneer de hoogtepunten exact worden uitgezonden? Kijk dan hier naar het ultieme kijkschema: gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding

De kerk op het terrein van Windsor Castle stamt uit de veertiende eeuw en is gebouwd door Edward III. Omdat er maximaal achthonderd plaatsen zijn, moest de gastenlijst beperkt blijven. Daarom zijn veel politieke kopstukken, onder wie de Britse premier Theresa May, er vandaag niet bij.

In de studio volgt Amber Brantsen de gebeurtenissen met NOS-correspondent Tim de Wit en met Hieke Jippes, oud-correspondent in Londen en kenner van het Britse koningshuis. De huwelijksceremonie is ook te volgen via de livestream op NOS.nl en de NOS-app.

Lees en bekijk alle artikelen en video's over het huwelijk van Harry en Meghan op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

NOS Journaal: Bruiloft van prins Harry met Meghan Markle op tv

Groot-brittannië londen koningshuis live prins huwelijk kerk prins harry amber edward bruiloft bruid huwelijksceremonie kopstukken exact hoogtepunten britse premier eeuw premier livestream teken windsor theresa may theresa meghan markle castle meghan studio.