Bekijk de uitzending van NOS Huwelijk William en Kate terug

Vr 29 april 2011 | 11:15 NOS Huwelijk William en Kate

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS Huwelijk William en Kate gemist? Bekijk hier naar NOS Huwelijk William en Kate gemist.

NOS Huwelijk William en Kate

Datum
Vr 29 april 2011
Tijd
11:15 tot 15:00
Zender
NPO 1
Genre
Rechtstreeks verslag
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#RoyalWedding
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/4621527

Rechtstreeks verslag van de gebeurtenissen rondom de royal wedding. Van de aankomst van de genodigden, de huwelijksplechtigheid in Westminster Abbey tot de rijtoer van het bruidspaar en dé kus op het balkon van Buckingham Place.

Het verloofde koppel verstuurde eind vorige maand de uitnodigingen voor hun huwelijk op 29 april. Er zijn zo`n 1900 mensen welkom bij de ceremonie in de Westminster Abbey in Londen.

Daaronder zijn duizend vrienden en familieleden van het paar, vijftig leden van het Britse koningshuis en tweehonderd buitenlandse royals. Ook zijn tweehonderd politici uitgenodigd, onder wie de Britse premier David Cameron.

Na het publieke gedeelte van de dag volgt een besloten receptie voor zeshonderd gasten op Buckingham Palace, gevolgd door een diner voor driehonderd invités.

De presentatie van de uitzending is in handen van Eva Jinek. Tim Overdiek - tussen januari 2006 en juni 2008 voor de NOS correspondent in Londen - fungeert als co-commentator

NOS Huwelijk William en Kate op tv

David cameron londen koningshuis presentatie uitzending huwelijk diner balkon politici buckingham palace aankomst royal rijtoer correspondent ceremonie bruidspaar familieleden eva jinek britse premier verloofde buckingham palace uitgenodigd cameron premier royals kate tim overdiek william en kate koppel jinek.