Bekijk de uitzending van Live: Nederland - Kameroen (WK voetbal) terug

Za 15 juni 2019 | 14:50 Live: Nederland - Kameroen (WK voetbal)

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Live: Nederland - Kameroen (WK voetbal) gemist? Bekijk hier naar Live: Nederland - Kameroen (WK voetbal) gemist.

Live: Nederland - Kameroen (WK voetbal)

Datum
Za 15 juni 2019
Tijd
14:50 tot 15:54
Zender
NPO 1
Genre
Voetbal, Live uitzending
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22421522

Vanaf 15:00 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - Kameroen op het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. De voorbeschouwing begint om 14:25 uur in NOS Studio France op NPO 1.

Na de 1-0 overwinning op Nieuw-Zeeland ligt het Nederlands elftal op schema om de knock-outfase van het WK te halen. Kameroen verloor in de eerste wedstrijd met 1-0 van Canada. Bij winst is Nederland zeker van de achtste finales.

Voor bondscoach Sarina Wiegman was het lastig om in aanloop naar het WK informatie over de ploeg uit Kameroen te vinden. Ze was dan ook blij dat Nederland het Afrikaanse land in de tweede wedstrijd treft. Daardoor kon ze de beelden van de eerste groepswedstrijd van Kameroen gebruiken.

Lees meer over deze wedstrijd en bekijk de voorbeschouwing op gids.tv/4443/nederland-kameroen.

Live: Nederland - Kameroen (WK voetbal) op tv

Voetbal vrouwen frankrijk wedstrijd nederland live fifa wk voetbal uitzending canada nieuw-zeeland overwinning nederlands elftal kameroen bondscoach achtste finales studio france wiegman sarina wiegman sarina 2019 studio winst france.