Bekijk de uitzending van NOS De Avondetappe terug

Za 6 juli 2019 | 22:15 NOS De Avondetappe

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van NOS De Avondetappe gemist? Bekijk hier naar NOS De Avondetappe gemist.

NOS De Avondetappe

Datum
Za 6 juli 2019
Tijd
22:15 tot 23:10
Zender
NPO 1
Genre
Sportpraatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Dione de Graaff, Herman van der Zandt
Twitter hashtag
#Avondetappe
Deel-url
gids.tv/22532106

Vanaf vanavond is De Avondetappe met Dione de Graaff en Herman van der Zandt elke avond rond 22:10 uur te zien op NPO 1.

Elke dag staat de tafel op een andere sfeervolle plek. Daar worden de hoogtepunten van de dag besproken door Dione de Graaff en haar gasten

De wielerexperts die aanschuiven zijn onder anderen Danny Nelissen, Laurens ten Dam, Annemieke van Vleuten, Stef Clement, Chantal Blaak en Rob Harmeling.

Daarnaast schuiven ook BN'ers en wielerliefhebbers als schaatser Kjeld Nuis, voetbaltrainer Louis van Gaal en politicus Sybrand Buma aan.

In de uitzending wordt voortdurend geschakeld naar Herman van der Zandt. Hij staat op de plek waar de meest interessante verhalen van de dag te halen zijn.

De Avondetappe wordt dit jaar iedere dag afgesloten met een stichtelijk woord van Kasper van Kooten. In deze dagsluiter overziet hij op zijn eigen wijze de etappe van de dag. Dit laatste woord van De Avondetappe is een samenwerking van Kasper met zijn vader Kees van Kooten.

NOS De Avondetappe op tv

.