Bekijk de uitzending van Nooit meer ten oorlog terug

Zo 11 november 2018 | 12:00 Nooit meer ten oorlog

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nooit meer ten oorlog gemist? Bekijk hier naar Nooit meer ten oorlog gemist.

Nooit meer ten oorlog

Datum
Zo 11 november 2018
Tijd
12:00 tot 13:00
Zender
BVN
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21336127

Liveuitzending vanuit Ieper, ter herdenking van een eeuw lang Wapenstilstand. Vandaag is het precies honderd jaar geleden dat er een einde kwam aan de Groote Oorlog.

Na vier jaar herdenken in Vlaanderen blikt Eén terug op een eeuw lang Wapenstilstand. Karl Vannieuwkerke praat alles aan elkaar en ontvangt in de studio tal van gasten die allemaal vanuit een eigen invalshoek een link hebben met de Groote Oorlog: o.m. Piet Chielens, Pieter Serrien, Lieven Scheire, Wim Opbrouck, Barbara Sarafian, Lieve Blancquaert, Nigel Williams, Annelies Beck, Rudi Vranckx.

Goedele Wachters is de vliegende reporter van dienst. Arnout Hauben trekt naar de herbegraving van de Nieuw-Zeelandse officier Captain Walker en ontmoet er zijn nazaten.

Daarnaast zijn er ook reportages waarin Joris Hessels, Kamagurka en Wim Lybaert op zoek gaan naar verhalen uit de Eerste Wereldoorlog.

Nooit meer ten oorlog op tv

.