Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. het kabinet is gevallen terug

Za 16 januari 2021 | 01:30 Nieuwsuur: o.a. het kabinet is gevallen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. het kabinet is gevallen gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. het kabinet is gevallen gemist.

Nieuwsuur: o.a. het kabinet is gevallen

Datum
Za 16 januari 2021
Tijd
01:30 tot 02:15
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Acteurs
Jeroen Wollaars
Twitter hashtag
#nieuwsuur
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/25706179

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Het kabinet is gevallen
Kabinet Rutte-III is gevallen. Het kabinet zal nu demissionair doorregeren, met uitzondering van minister Wiebes van Economische Zaken. Die vertrekt helemaal vanwege zijn rol als staatssecretaris van Financiën in het vorige kabinet. Wat zijn de consequenties van een demissionair kabinet? Wat betekent dit voor de aanpak van de coronacrisis? Vanavond het laatste nieuws uit Den Haag, gesprekken met politieke gasten en duiding van verslaggever Arjan Noorlander.

Hoe nu verder?
Wat zijn de consequenties van een kabinet dat demissionair is? Wat betekent dat bijvoorbeeld voor de aanpak van de coronacrisis? En hoe gaat het nu verder voor de gedupeerden van de toeslagenaffaire? We spreken met een van die gedupeerden. Ook gaan we met politiek duider Arjan Noorlander uitgebreid in op de stand van zaken. Te gast zijn Kamerleden Farid Azarkan (Denk) en Lillian Marijnissen (SP). Ook spreken we met demissionair minister Kajsa Ollongren.

Nieuwsuur: o.a. het kabinet is gevallen op tv

.