Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. doden bij aanslag Nice terug

Do 29 oktober 2020 | 21:30 Nieuwsuur: o.a. doden bij aanslag Nice

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. doden bij aanslag Nice gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. doden bij aanslag Nice gemist.

Nieuwsuur: o.a. doden bij aanslag Nice

Datum
Do 29 oktober 2020
Tijd
21:30 tot 22:20
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Acteurs
Petra Grijzen
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/25286403

Onderwerpen van deze uitzending

Doden bij aanslag in Nice
Bij een kerk in het centrum van de Franse stad Nice zijn meerdere personen gedood en een aantal mensen gewond geraakt bij een aanval met een mes. Franse media melden dat er zeker drie mensen om het leven zijn gekomen. Een verdachte is opgepakt door de politie. De burgemeester van Nice spreekt van een terroristische daad. In de uitzending het laatste nieuws.

De schimmige wereld achter een Nederlands bootcertificaat
Een Nederlands certificaat voor plezierjachten zorgt voor gelazer in andere landen, meldden we gisteren. Het document brengt goedwillende toeristen in de problemen, terwijl kwaadwillenden er de regels mee omzeilen. Criminelen gebruiken het om justitie mee te ontwijken. Vandaag duiken we dieper in de wereld achter het 'bootpaspoort'.

Waarom lopen kiezers weg bij Forum?
Forum voor Democratie zakt weg in de peilingen. De partij heeft twee zetels in de Tweede Kamer, maar stond begin dit jaar op vijftien zetels in de peilingen. Daar zijn er nu nog zes van over. Het lijkt erop dat de standpunten van de partij over de coronacrisis voor veel stemmers een belangrijke reden zijn om bij de partij weg te lopen. Kan het tij nog keren voor Forum vóór de verkiezingen in maart?

Nieuwsuur: o.a. doden bij aanslag Nice op tv

.