Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. debat over coronavirus terug

Wo 30 september 2020 | 21:30 Nieuwsuur: o.a. debat over coronavirus

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. debat over coronavirus gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. debat over coronavirus gemist.

Nieuwsuur: o.a. debat over coronavirus

Datum
Wo 30 september 2020
Tijd
21:30 tot 22:20
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/25125895

Onderwerpen van deze uitzending

Debat over coronavirus
De Tweede Kamer heeft een groot deel van de dag met premier Rutte en minister De Jonge gedebatteerd over de aanpak van het coronavirus. Het ging vooral om de maatregelen die deze week zijn ingevoerd. Een meerderheid van de Kamer wil in het hele land mondkapjes in de publieke ruimte. Politiek verslaggever Arjan Noorlander praat ons bij.

Trump vs. Biden, het eerste debat
Een 'shitshow' en een 'kroeggevecht' noemden Amerikaanse nieuwszenders en journalisten het debat tussen president Trump en uitdager Biden. De verwijten vlogen over en weer. Biden werd uitgemaakt voor socialist, Trump werd een clown genoemd. En toen was het debat nog maar vijf minuten bezig. Correspondent Marieke de Vries geeft de laatste stand van zaken.

Verdroging van Nederland
Waarom de droogte de komende jaren nog miljoenen gaat kosten en waarom boeren, die de verdroging mede hebben verergerd, dat in ieder geval niet gaan betalen. We reconstrueren hoe de landbouwsector, geholpen door welwillende bestuurders en gunstige wetgeving, al dertig jaar de eigen verantwoordelijkheid weet te ontlopen en strenger beleid tegen verdroging weet te blokkeren.

Nieuwsuur: o.a. debat over coronavirus op tv

.