Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. nieuwe maatregelen, the day after terug

Wo 30 september 2020 | 00:40 Nieuwsuur: o.a. nieuwe maatregelen, the day after

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. nieuwe maatregelen, the day after gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. nieuwe maatregelen, the day after gemist.

Nieuwsuur: o.a. nieuwe maatregelen, the day after

Datum
Wo 30 september 2020
Tijd
00:40 tot 01:25
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Twitter hashtag
#nieuwsuur
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/25119714

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Nieuwe maatregelen, the day after
Er is veel onduidelijkheid over de nieuwe coronamaatregelen die vanavond om 18.00 uur ingaan. Wat betekent het verplichte thuiswerken voor bedrijven en organisaties, wel of geen mondkapjes in winkels? En er is kritiek van leden van het Outbreak Management Team, dat het kabinet adviseert over de aanpak van corona. Het laatste nieuws.

Welke toekomst heeft het personeel van Schiphol?
Schiphol ligt op z'n gat en dat heeft grote gevolgen voor de mensen die er werken. We spreken twee werknemers van het grondpersoneel van de luchthaven. Zij vrezen voor hun baan. Te gast is huis-econoom Mathijs Bouman, over de economische impact van de coronamaatregelen.

Trump versus Biden
Vannacht staat het eerste tv-debat gepland tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn uitdager Joe Biden in de strijd om het Amerikaanse presidentschap. Correspondent Marieke de Vries analyseert de strijd om de twijfelende kiezer.

'De Dick Maas Methode'
Een documentaire over Dick Maas, één van Nederlands succesvolste regisseurs, draait sinds zondag op het Nederlands Filmfestival. Aan de hand van unieke en nooit eerder vertoonde beelden vertelt filmmaker Jeffrey De Vore het verhaal van Maas. We spreken De Vore en andere collega's van Dick Maas.

Nieuwsuur: o.a. nieuwe maatregelen, the day after op tv

.