Bekijk de uitzending van Nieuwsuur: o.a. scholen worstelen met coronawerkelijkheid terug

Di 25 augustus 2020 | 21:30 Nieuwsuur: o.a. scholen worstelen met coronawerkelijkheid

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwsuur: o.a. scholen worstelen met coronawerkelijkheid gemist? Bekijk hier naar Nieuwsuur: o.a. scholen worstelen met coronawerkelijkheid gemist.

Nieuwsuur: o.a. scholen worstelen met coronawerkelijkheid

Datum
Di 25 augustus 2020
Tijd
21:30 tot 22:05
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Acteurs
Petra Grijzen
Officiële Twitter
@nieuwsuur
Deel-url
gids.tv/24932414Onderwerpen van deze uitzending

Scholen worstelen met coronawerkelijkheid
De eerste scholen begonnen vorige week in de regio Noord, deze week volgden de zuidelijke provincies en volgende week start de regio Midden-Nederland. Veel scholen worstelen met de coronamaatregelen. Slechte ventilatie en wel of geen mondkapjes: we bespreken de dilemma's met de directeur van een scholengemeenschap.

De opbouw van Almere
Van het afsluiten van de dijk tot de dag van vandaag: de complete opbouw van Almere is vanuit de lucht vastgelegd. In het stadsarchief zijn nu de meest bijzondere foto's uit in totaal 25.000 foto's te zien in een expositie over Almere.

Hoe schrijf je een verkiezingsprogramma in coronatijd?
Hoe gaat het in coronatijd achter de schermen bij de politieke partijen. Nieuwsuur kijkt deze week hoe zij zich voorbereiden op de verkiezingen van volgend jaar. Vanavond: de verkiezingsprogramma's. Daar werd al volop aan geschreven voor de coronacrisis, maar toen corona uitbrak konden veel pagina's opeens regelrecht de prullenmand in. Welke politieke en inhoudelijke keuzes maak je dan?

Nieuwsuur: o.a. scholen worstelen met coronawerkelijkheid op tv

.